• Rojongan panggero +86 18948897199

FAQs

FAQ

Q: Naon nya éta selisih batré nuju-asam sarta batré litium?

asam Lead- loba heavier ti litium. batré litium tiasa Daur mulang sarta lingkungan friendly.

Kahirupan-bentang tina batré Litium téh leuwih panjang batan batré nuju-asam.

Q: Sabaraha lami teh hirup-bentang pikeun batréna?

Ieu gumantung kana ngagunakeun frékuénsi. Biasana, éta leuwih ti dua taun.

Q: Sabaraha lami deui bakal nyandak keur ngecas?

Biasana eta bakal nyandak 2 dinten kanggo ngecas handapeun langsung cahaya panonpoe keur paling produk urang.

Q: Kumaha kapasitas kanggo panel surya?

Éta 1.7W unggal panel surya keur lantern surya urang.

Q: Kumaha anjeun Control Quality?

Simkuring gaduh QC salila produksi jeung saméméh paking. Gagasan surya geus gawé keur nyadiakeun produk mumpuni, layanan kualitas luhur ka mitra.

Q: Kumaha anjeun Control Quality?

Simkuring gaduh QC salila produksi jeung saméméh paking. Produk négatip bakal ironed kaluar méméh ongkos.

Q: Dupi anjeun produsén

Sumuhun, urang gaduh dua pabrik na opat showrooms.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!