• Rojongan panggero +86 18948897199

Profil Perusahaan

Zhongshan Mao Shuo Téhnologi Joint-Bursa Co., Ltd diadegkeun dina 2008, suppliers sistem aplikasi énergi. Nyetél R & D, manufaktur, pamasaran, layanan saperti salah sahiji cahaya outdoor, photovoltaic generasi listrik tanaga surya sarta catu daya tina usaha tinggi-tech nasional. Geus lulus "ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional" jeung "ISO14001: 2004 sertifikasi sistem manajemen lingkungan internasional.". Meunang "industri cahaya nasional kawentar brand", "merk kasohor Cina", salila sababaraha taun geus dipeunteun salaku "kontrak sarta perusahaan dipercaya" judul husus, nu owns Maoshuo (Hongkong) parusahaan Limited sains jeung teknologi tur dagang (Guangdong) Co., Ltd.

Pausahaan fokus kana widang cahaya LED outdoor, generasi kakuatan photovoltaic surya sarta catu daya, produk cahaya outdoor kaasup lampu surya, lampu LED, lampu torowongan, lampu pertambangan, lampu lampu tuang jeung produk lianna; ngaganti catu daya, tegangan tetep, angger ayeuna téhnologi catu daya nyaéta pamingpin industri! Produk geus kaliwat CE, FCC, CB, CCC na ROHS jeung sertifikasi domestik jeung internasional lianna, geus meunang loba papanggihan, model utiliti jeung patén-patén penampilan.

produk cahaya outdoor anu loba dipaké dina jalan kota, tanaga-nyimpen proyék cahaya, konstruksi désa anyar, proyék cahaya jalan, cahaya bentang jeung proyék nyimpen-énergi héjo lianna. Sarta migawe proyék LED jalan cahaya, cahaya bentang, photovoltaic sistem generasi listrik tanaga surya, jasa konservasi energi jeung aplikasi manajemén tanaga, proyék sakuliah nagara, sarta diékspor ka Asia Tenggara, Asia Tengah, Eropa jeung Amerika Serikat jeung nagara sejen tur kawasan.

"Nyetir dunya sarta cahaya bumi" nyaéta misi tumuwuh pausahaan ngawangun tanah air umum urang ngaliwatan inovasi konstan téhnologi énergi, karbon low, hemat energi, ngurangan emisi jeung model ngembangkeun sustainable.

Difokuskeun énergi hadé - téhnologi Mao Shuo!

 

 



WhatsApp Online Chat!