• Rojongan panggero +86 18948897199
  • 公司 图片 1 副本
  • 公司 图片 1 厂 二

Profil Perusahaan

Pausahaan fokus kana widang cahaya LED outdoor, generasi kakuatan photovoltaic surya sarta catu daya, produk cahaya outdoor kaasup lampu surya, lampu LED, lampu torowongan, lampu pertambangan, lampu lampu tuang jeung produk lianna; ngaganti catu daya, tegangan tetep, angger ayeuna téhnologi catu daya nyaéta pamingpin industri! Produk geus kaliwat CE, FCC, CB, CCC na ROHS jeung sertifikasi domestik jeung internasional lianna, geus meunang loba papanggihan, model utiliti jeung patén-patén penampilan.

 

Prinsip lampu jalan surya -...

Solar street light is a crystalline silicon solar battery power supply, valve control type sealed and maintenance-free battery, gel battery) to store electrical energy, super bright LED as light source, lamps and lanterns and controlled by the intelligent charging and discharging controller, is u...
The principle of solar street lamp – basic introduction

Prinsip lampu jalan surya -...

Solar street light is a crystalline silicon solar battery power supply, valve control type sealed and maintenance-free battery, gel battery) to store electrical energy, super bright LED as light source, lamps and lanterns and controlled by the intelligent charging and discharging controller, is u...
The principle of solar street lamp – basic introduction

tanaga surya ngarobah hirup urang

tanaga surya nyaeta lampu radian jeung panas ti Sun anu harnessed make rangkaean téknologi kantos-ngembang kayaning panas panonpoé, photovoltaics, tanaga termal surya, arsitéktur surya, pembangkit listrik uyah molten na fotosintésis jieunan. [1] [2] Ieu mangrupa sumber penting renewable en ...
tanaga surya ngarobah hirup urang

Sajarah lampu jalan LED

Lampu emitting dioda (disingkat LED) mangrupakeun sumber kaayaan padet lampu semikonduktor nu abad dipikawanoh salaku sumber lampu generasi kaopat, kalawan énergi-hemat, panyalindungan lingkungan, hirup layanan panjang sarta lalawanan shock bareng jeung kaunggulan; kakuatan tinggi LED sahijina dina ...
Sajarah lampu jalan LED

Prinsip lampu jalan surya -...

Prinsip lampu jalan surya gawé: salila poé dikadalikeun tina controller calakan tina lampu énergi jalan surya, panels surya sanggeus nyaangan tina cahaya panonpoe, nyerep cahya tanaga surya kana energi listrik, komponén batré solar pikeun muatan batré beurang , nigh ...
Prinsip lampu jalan surya - prinsip gawé

WhatsApp Online Chat!