• Mbështetje Call +86 18948897199

FAQs

FAQ

Q: Po është diferenca ndërmjet bateri plumbi-acid dhe bateri litium?

acid plumb është më e rëndë se litiumit. bateri litium mund të jetë riciklimi dhe të mjedisit miqësore.

Jeta-hapësirë ​​nga bateri litium është më shumë se bateri të çojë-acid.

Pyetje: Sa kohë është jeta-hapësirë ​​për bateri?

Kjo varet nga duke përdorur frekuenca. Zakonisht, kjo është më shumë se dy vjet.

Pyetje: Sa kohë do të marrë për të akuzuar?

Zakonisht ajo do të marrë 2 ditë për të akuzuar nën drejtpërdrejtë diell për shumicën e produkteve tona.

Q: Sa është kapaciteti për panel diellor?

Është 1.7W çdo panel diellor për fanar tonë diellor.

Pyetje: Si është të kontrollit tuaj Quality?

Ne kemi QC gjatë prodhimit dhe para paketim. Idea diellore ka qenë duke punuar në furnizimin me produkte të kualifikuar, shërbim me cilësi të lartë për partnerët.

Pyetje: Si është të kontrollit tuaj Quality?

Ne kemi QC gjatë prodhimit dhe para paketim. Produktet negative do të jenë sheshuar para se të anijeve.

Q: A jeni prodhues

Po, ne kemi dy fabrika dhe katër dyqanet.

Duan të punojnë me ne?WhatsApp Online Chat !