• Mbështetje Call +86 18948897199

Profili i kompanisë

Zhongshan Mao Shuo Teknologji Joint-Stock Co, Ltd, u themelua në vitin 2008, furnizuesit e sistemeve të aplikimit të energjisë. Ngritur R & D, prodhimit, marketingut, të shërbimit si një nga ndriçimi i jashtëm, gjenerimin e energjisë diellore fotovoltaike dhe furnizimit me energji elektrike të ndërmarrjeve kombëtare të teknologjisë së lartë. Ka kaluar "ISO9001: 2008 sistemit të menaxhimit të cilësisë ndërkombëtare të certifikimit" dhe "ISO14001: 2004 ndërkombëtare të sistemit të menaxhimit të mjedisit certifikimit.". Fitoi "markë industrisë kombëtare ndriçimit të famshme", "markë e famshme Kinës", për shumë vite ka qenë vlerësuar si kompani e kufizuar e shkencës dhe teknologjisë dhe të tregtisë "kontratës dhe ndërmarrje të besueshëm" titullin e nderit, e cila zotëron Maoshuo (Hongkong) (Guangdong) Co., Ltd.

Kompania e fokusuar në fushën e ndriçimit LED natyrë, prodhimin e energjisë fotovoltaike diellore dhe furnizimit me energji elektrike, produktet e ndriçimit në natyrë përfshijnë drita diellore, LED dritat, dritat tunel, llambat e minierave, llambat hedhura lehta dhe produkte të tjera; switching furnizimit me energji, tension të vazhdueshëm, konstant aktual teknologji furnizimit me energji elektrike është lider në industrinë! Produktet e kanë kaluar CE, FCC, CB, CCC dhe RoHS dhe certifikimit të tjera të brendshme dhe ndërkombëtare, ka fituar shpikje shumë, modelet e përdorimit dhe patentat pamjen.

produktet e ndriçimit në natyrë janë përdorur gjerësisht në rrugët komunale, kursimit të energjisë projekte ndriçimit, ndërtimet e reja rurale, projektet e ndriçimit të rrugëve, ndriçimit Peisazhi dhe projekte të tjera gjelbër e kursimit të energjisë. Dhe të ndërmarrë LED projekte rrugore ndriçimit, ndriçimi peizazhit, fotovoltaike sistemeve të prodhimit të energjisë diellore, shërbimet e ruajtjes së energjisë dhe kërkesat e menaxhimit të energjisë, projektet në të gjithë vendin, dhe të eksportuara në Azinë Juglindore, Azinë Qendrore, Evropë dhe Shtetet e Bashkuara dhe vende dhe rajone të tjera.

"Driving botën dhe ndriçim tokën" është një mision në rritje të kompanisë për të ndërtuar atdheun tonë të përbashkët përmes të vazhdueshme risive teknologjike të energjisë, karbon të ulët, kursimit të energjisë, reduktimin e emisionit dhe modelet e zhvillimit të qëndrueshëm.

Fokusimi në energji më të mirë - teknologji Mao Shuo!

 

 WhatsApp Online Chat !