• Mbështetje Call +86 18948897199
  • 公司 图片 1 副本
  • 公司 图片 1 厂 二

Profili i kompanisë

Kompania e fokusuar në fushën e ndriçimit LED natyrë, prodhimin e energjisë fotovoltaike diellore dhe furnizimit me energji elektrike, produktet e ndriçimit në natyrë përfshijnë drita diellore, LED dritat, dritat tunel, llambat e minierave, llambat hedhura lehta dhe produkte të tjera; switching furnizimit me energji, tension të vazhdueshëm, konstant aktual teknologji furnizimit me energji elektrike është lider në industrinë! Produktet e kanë kaluar CE, FCC, CB, CCC dhe RoHS dhe certifikimit të tjera të brendshme dhe ndërkombëtare, ka fituar shpikje shumë, modelet e përdorimit dhe patentat pamjen.

 

Shining a light on sustainable power: how...

Hauwa, from Borno State in north-eastern Nigeria, fled her home village of Adamari with her husband and four children in March, when violence struck. Now, she is in the relative safety of a UN-run camp but, with little electricity available at night, lighting is scarce, and darkness can mean dang...

Parimi i llamba diellore rrugë -...

Solar street light is a crystalline silicon solar battery power supply, valve control type sealed and maintenance-free battery, gel battery) to store electrical energy, super bright LED as light source, lamps and lanterns and controlled by the intelligent charging and discharging controller, is u...
The principle of solar street lamp – basic introduction

energjia diellore të ndryshuar jetën tonë

Energjia diellore është dritë rrezatues dhe ngrohjes nga dielli që po shfrytëzohen duke përdorur një gamë të teknologjive gjithnjë në zhvillim të tilla si ngrohje diellore, photovoltaics, energjisë diellore termike, arkitekturës diellore, impiantet e derdhura energjisë kripë dhe fotosintezës artificiale. [1] [2] Kjo është një burim i rëndësishëm i të ripërtëritshme të en ...
energjia diellore të ndryshuar jetën tonë

Historia e llambat LED të rrugës

Diodë dritë emitting (shkurtuar ZHEL) është një shtet dritë gjysmëpërçues burim të ngurta janë të shekullit të njohur si burim drite brezin e katërt, me kursimit të energjisë, mbrojtjen e mjedisit, jetë të gjatë shërbimit dhe rezistenca shoku bashku me avantazhet e; fuqi të lartë LED prej tyre brenda ...
Historia e llambat LED të rrugës

Parimi i llamba diellore rrugë -...

Diellore rrugë llambë Parimi i punës: gjatë ditës nën kontrollin e kontrollues inteligjente e llamba diellore rrugë të energjisë, panele diellore pas mësoj e diell, thithin dritën e energjisë diellore në energji elektrike, komponentëve diellore bateri të ngarkuar baterinë gjatë ditës , afër ...
Parimi i llamba diellore rrugë - Parimi i punës

WhatsApp Online Chat !