• повик за поддршка +86 18948897199

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

П: Што е разликата помеѓу олово-киселински батерии и литиум батерија?

Lead- киселина е многу потешки од литиум. Литиум батерија може да се рециклира и еколошки.

Животниот век на Литиум батерија е подолг од оловно-киселински батеријата.

П: Колку време е животниот век на батеријата?

Тоа зависи од користењето на фреквенцијата. Обично, тоа е повеќе од две години.

П: Колку време ќе биде потребно за полнење?

Обично тоа ќе трае 2 дена за полнење под директно сонце, за повеќето од нашите производи.

П: Како е капацитетот за соларна панел?

Тоа е 1.7W секој соларен панел за нашиот сончев фенер.

П: Како е контрола на квалитетот?

Имаме КК текот на производството и пред пакување. Соларни Идеја работи за снабдување на квалификувани производи, високо квалитетна услуга за партнери.

П: Како е контрола на квалитетот?

Имаме КК текот на производството и пред пакување. Негативните производи ќе бидат надминати пред превозот.

П: Дали сте производителот

Да, имаме две фабрики и четири изложбените сали.

Сакаат да работат со САД?WhatsApp Онлајн Chat!