• повик за поддршка +86 18948897199
  • 公司 图片 1 副本
  • 公司 图片 1 厂 二

профил на компанијата

Компанијата се фокусираше на областа на ЛЕР надворешно осветлување, производство на соларни фотонапонски моќ и снабдување со електрична енергија, отворено производи осветлување вклучуваат соларни светилки, LED светла, тунел светла, рударски светилки, фрли светло светилки и други производи; импулсно напојување, константен напон, постојан струја напојување технологија е лидер во оваа индустрија! Производи имаат положено CE, FCC, благајнички, CCC и ROHS и други домашни и меѓународни сертификати, има освоено многу пронајдоци, патенти и корисни модели изглед.

соларна енергија го промени нашиот живот

Сончевата енергија е сончева светлина и топлина од Сонцето која се впрегнати користење на голем број на постојано се развива технологии како што се соларни греење, фотоволтаици, сончевата топлинска енергија, соларна архитектура, стопена сол електрани и вештачки фотосинтеза. [1] [2] Тоа е важен извор на обновлива en ...
соларна енергија го промени нашиот живот

Историја на LED уличните светилки

Диоди кои емитуваат светлина (скратено ЛЕР) е солидна држава полупроводнички извор на светлина се век признати како извор на светлина на четвртата генерација, со заштеда на енергија, заштита на животната средина, долг живот и шок отпор заедно со предностите на; високо-власт предводена од нив во рамките на ...
Историја на LED уличните светилки

Принципот на соларни уличната светилка -...

Соларни принцип уличната светилка на работа: во текот на денот под контрола на интелигентна контролорот на соларна енергија уличната светилка, соларни панели, по осветлуваат на сонце, ја апсорбираат сончевата енергија светлина во електрична енергија, соларни компоненти батерија за полнење на батеријата во текот на денот , близу ...
Принципот на соларни уличната светилка - принцип на работа

Соларни принцип уличната светилка - syste ...

Сончевиот систем уличната светилка може да гарантира времето на дожд во текот на 15 дена на нормална работа! Нејзиниот систем состав се состои од LED извор на светлина (вклучувајќи го и возачот), соларни панели, батерии (вклучувајќи изолација кутија батерија), соларни уличното осветлување контролер, уличната светилка светлина пол (база) и жица на acce ...
принцип соларни уличната светилка - систем состав

WhatsApp Онлајн Chat!