• Dhukungan telpon +86 18948897199

FAQs

FAQ

Q: Punapa punika prabédan antarane baterei timbal-asam lan baterei lithium?

asam Lead- akeh luwih abot tinimbang lithium. lithium bisa ulang lan lingkungan loropaken.

Urip-jengkal baterei lithium maneh saka baterei timbal-asam.

Q: Suwene punika urip-span kanggo baterei?

Iku gumantung ing nggunakake frekuensi. Biasane, iku luwih saka rong taun.

Q: Carane long bakal njupuk kanggo ngisi daya?

Biasane iku bakal njupuk 2 days kanggo ngisi daya ing langsung Sunshine kanggo paling produk kita.

Q: Carane kapasitas kanggo solar?

Iku 1.7W saben panel solar kanggo lantern surya.

Q: Carane iku Quality Control?

We kudu QC sak produksi lan sadurunge packing. Idea Solar wis digunakake kanggo sumber produk qualified, layanan kualitas tinggi kanggo partners.

Q: Carane iku Quality Control?

We kudu QC sak produksi lan sadurunge packing. Produk negatif bakal ironed metu sadurunge kapal.

Q: Apa Produsèn

Ya, kita duwe loro pabrik lan papat showrooms.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!