• Dhukungan telpon +86 18948897199

company profile

Zhongshan Mao Shuo Teknologi Joint-Stock Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2008, supplier sistem aplikasi energi. Nggawe R & D, Manufaktur, marketing, layanan minangka salah siji saka ruangan cahya, photovoltaic tenaga surya lan sumber daya saka Enterprises dhuwur-tech nasional. Wis lulus "ISO9001: 2008 sertifikat sistem manajemen kualitas internasional" lan "ISO14001: 2004 sertifikat sistem manajemen lingkungan internasional.". Menangaké "industri cahya nasional misuwur account", "account misuwur China", kanggo akèh taun wis dirating minangka "kontrak lan perusahaan dipercoyo" judhul kehormatan, kang ndarbeni Maoshuo (Hongkong) perusahaan Limited ilmu lan teknologi lan perdagangan (Guangdong) Co., Ltd.

Perusahaan fokus ing lapangan LED lampu ruangan, tenaga photovoltaic solar lan sumber daya, produk ruangan cahya kalebu lampu solar, lampu LED, lampu trowongan, lampu mining, lampu lampu matak lan produk liyane; ngoper sumber daya, voltase pancet, pancet saiki teknologi sumber daya pemimpin saka industri! Produk wis liwati CE, FCC, CB, CCC lan RoHS lan sertifikat domestik lan internasional liyane, wis menangaké akèh ditemokaké, model sarana lan paten katon.

produk ruangan cahya sing digunakake digunakake ing dalan kotamadya, energi-nyimpen proyèk cahya, construction deso anyar, proyèk cahya dalan, cahya malang lan proyèk-daya energi ijo. Lan nggarap proyèk LED dalan cahya, cahya malang, photovoltaic sistem tenaga surya, layanan konservasi energi lan aplikasi Manajemen energi, proyèk saindhenging negara, lan diekspor kanggo Asia Kidul-Wétan, Asia Tengah, Eropah lan Amerika Serikat lan ing negara liyane lan wilayah.

"Driving donya lan cahya bumi" punika misi akeh perusahaan mbangun kelairan umum kita liwat inovasi pancet teknologi energi, karbon kurang, saving, abang polusi lan model pembangunan.

Fokus energi luwih - teknologi Mao Shuo!

 

 



Tampilan Online Chat!