• Dhukungan telpon +86 18948897199
  • 公司 图片 1 副本
  • 公司 图片 1 厂 二

company profile

Perusahaan fokus ing lapangan LED lampu ruangan, tenaga photovoltaic solar lan sumber daya, produk ruangan cahya kalebu lampu solar, lampu LED, lampu trowongan, lampu mining, lampu lampu matak lan produk liyane; ngoper sumber daya, voltase pancet, pancet saiki teknologi sumber daya pemimpin saka industri! Produk wis liwati CE, FCC, CB, CCC lan RoHS lan sertifikat domestik lan internasional liyane, wis menangaké akèh ditemokaké, model sarana lan paten katon.

energi solar ngganti gesang kita

energi Solar iku cahya sumringah lan panas saka srengéngé sing wis pigunaaken nggunakake sawetara teknologi tau-suwe saya apik kayata solar dadi panas, photovoltaics, energi solar termal, arsitektur solar, daya tetanduran uyah molten lan photosynthesis Ponggawa. [1] [2] Iki minangka sumber wigati saka dianyari en ...
energi solar ngganti gesang kita

History of lampu werna LED

Cahya emitting diode (disingkat LED) minangka sumber ngalangi negara cahya semikonduktor sing abad dikenali minangka sumber cahya kang kaping pat, karo energi-daya, lingkungan Proteksi, urip dawa layanan lan resistance kejut bebarengan karo kaluwihan saka; daya dhuwur LED mau ing ...
History of lampu werna LED

Prinsip lampu jalan solar -...

asas lampu jalan Solar karya: sak dina ing kontrol controller pinter lamp energi werna solar, solar sawise madhangi Sunshine, nresep cahya energi solar dadi energi listrik, komponen baterei solar kanggo daya baterei sak dina , cedhak ...
Prinsip lampu jalan solar - asas apa

Solar asas lampu jalan - syste ...

sistem lampu jalan Solar bisa njamin cuaca udan liwat 15 dina karya normal! komposisi sistem sawijining kasusun saka sumber lampu (kalebu driver), solar, baterei (kalebu kothak jampel baterei), solar cahya werna controller, werna cahya lampu Pole (basa) lan kabel acce ...
asas lampu jalan Solar - komposisi sistem

Tampilan Online Chat!